سفارش تبلیغ
صبا ویژن

.

انتقاد شهرام همایون از تلویزیون "ایران فردا" و جمشید چالنگی

با آغاز پخش آزمایشی تلویزیون "ایران فردا"، شهرام همایون مدیر و مجری تلویزیون کانال یک ضمن تبریک به علیرضا نوری زاده ضمن بیان انتقادش از این تلویزیون، به کنایه خطاب به جمشید چالنگی گفت که وی سال ها عادت کرده در تلویزیون های دولتی بیگانه بدون پرچم مقابل دوربین ظاهر شود.

به گزارش رسانه ایران شهرام همایون در یادداشتی خطاب به دست اندرکاران تلویزیون ایران فردا نوشته است:
انتقاد شهرام همایون از تلویزیون "ایران فردا" و جمشید چالنگی
تبریک
روز گذشته تلویزیون جدید ایران فردا به مدیریت همکارمان علیرضا نوری زاده شروع به کار کرد. از صمیم قلب به ایشان تبریک می گویم. دوستانی عکس زیر را از اولین برنامه ایشان فرستاده اند که پس پرچم کو؟

تا آنجا که من می دانم وی از ارادتمندان شیر و خورشید است و نگران نباشید.

یا فراموشی است و یا حضور جمشید چالنگی که سال ها عادت کرده در تلویزیون های دولتی بیگانه بدون پرچم مقابل دوربین ظاهر شود. 

به هر حال فردا برای یادآوری هم که شده یک پرچم شیر و خورشید برای ایشان خواهم فرستاد به این امید که جمشید خان نرنجد!

شهرام همایون
خوب بخوابید
نیمه شب یک شنبه دوم فوریه
لس آنجلس - 2013

شهرام همایون پیش از این در افشاگری های خود علیه سعید کریمیان مدیر تلویزیون "جم" از ارتباط وی با سازمان مجاهدین خلق و حضور مدیر جم تی وی در پادگان اشرف به مدت سه سال گفته بود.

گفتنی است از روز جمعه اول فوریه 2013 میلادی، 13 بهمن 1391 خورشیدی، تلویزیون فارسی زبان دیگری به جمع شبکه های تلویزیونی خارج از ایران افزوده شد.

شبکه تلویزیونی «ایران فردا» به مدیریت دکتر علیرضا نوری زاده که مقر خود را در لندن تعیین کرده است، روز جمعه 13 بهمن ساعت سه و نیم عصر لندن، هفت شب به وقت ایران، برنامه خود را با یک پخش آزمایشی نیم ساعته، آغاز کرد.

نشان شیر فَرَوَهَر به عنوان آرم این شبکه انتخاب شده است.

علیرضا نوری زاده در سخنان ابتدایی خود در شبکه گفت که شبکه «ایران فردا» بر خلاف آنچه که گفته اند، قرار نیست که «الجزیره فارسی» باشد.

جمشید چالنگی نیز پس از رفتن ناگهانی و پر بحث و حدیثش از تلویزیون صدای امریکا در این شبکه حضور یافته است.

چالنگی در برنامه آزمایشی «ایران فردا» خبر داد که برنامه ای را با نام «تفسیر خبر»، که با آن برای نخستین بار درصدای امریکا ظاهر شده بود، از «ایران فردا» و پنج بار در هفته و هر بار به مدت یک ساعت ارائه خواهد کرد.

"لونا شاد" نیز از مجریان سابق صدای امریکا در این شبکه برنامه خواهد داشت.

"شهیار قنبری" شاعر و ترانه سرای پر آوازه نیز لحظاتی با تصویرش ظاهر شد، به نشانه آنکه او نیز با ایران فردا خواهد بود.

علیرضا نوری زاده در سال های گذشته سرپرستی مرکز تحقیقات و مطالعات امور ایران و عرب را در لندن بر عهده داشته است.

مقر برنامه جدید تلویزیونی «ایران فردا» همانند چند شبکه دیگر فارسی زبان که در سال های اخیر کار خود را آغاز کردند، در لندن است.

لندن از زمانی به مرکز مهمی برای فعالیت رسانه های فارسی زبان مبدل شد که ابتدا تلویزیون بی.بی.سی فارسی از 3 سال پیش کار خود را از پایتخت انگلیس با حمایت و نظارت مجلس نمایندگان و وزارت خارجه با سرپرستی شبکه جهانی بی.بی.سی آغاز کرد. اندکی بعدتر نیز، شبکه «من و تو» برنامه های خود را از لندن شروع کرد.

همچنین تلویزیون «رها» با مدیریت امیرحسین جهانشاهی از چند ماه پیش از لندن شروع به فعالیت نمود.

این شبکه برنامه های خود را پس از مرحله آزمایشی گسترش خواهد داد و برنامه ریزی کرده است که در روز هشت ساعت (از بعدازظهر به وقت ایران تا پاسی از نیمه شب ایران) برنامه ی مستقیم پخش کند که با دو بار بازپخش، در مجموع 24 ساعت شبانه روز برنامه خواهد داشت، تا بتواند در مرحله بعدی از روند گسترش خود، 12 ساعت برنامه ی مستقیم همراه با یک بار دیگر بازپخش، ارائه کند.

شبکه «ایران فردا» به روی چند ماهواره برنامه پخش می کند؛ از جمله ماهواره هایی که در ایران، منطقه خاورمیانه و از جمله اسرائیل، اروپا و بخش های دیگری از جهان دیده می شود.